Reeckmann og Rødkær.dk

Reeckmann og Rødkær.dk er en dansk virksomhed, som leverer etiketter, labels, badges og hang tags til tekstilbranchen og beslægtede brancher. I mere end 15 år har vi oparbejdet tætte relationer til vores kunder, og altid vægtet at være sparringspartner frem for blot en leverandør. Vi har stor erfaring inden for branding af tøj og boligtekstiler, og ofte er vi inddraget i den kreative proces forud for selve produktionen af etiketter, tags mv.

Med base i det midtjyske har vi opbygget en solid forretning med afdelinger i både Asien og Europa. I kraft af vores samarbejdspartnere i flere verdensdele, er vi konkurrencedygtige, både når det skal gå hurtigt og når det skal være billigt. Vi har et setup med en effektiv logistik og lave omkostninger, hvilket betyder skarpe priser til vores kunder.

Stifter af virksomheden, John Rødkær, har været i branchen i mere end 30 år og leveret etiketter og tags til de største danske kunder. Han har altid i høj grad haft ”hands on” ift. design og produktion, og derfor kan Reeckmann og Rødkær.dk i dag tilbyde vores kunder en solid rådgivning i hele processen fra ide til de færdige tekstiler på hylderne.

Branding makes the difference